Designa dina egna klistermärken
Written by
Categories: Innehåll

Designa dina egna klistermärken

Upptäck de många användningsområdena för egna klistermärken som du designar själv. Klistermärken är utmärkta som dekaler eller etiketter och passar både för privatpersoner och företag. Egendesignade klistermärken är även perfekt för idrottslag, klubbar och föreningar. Sätt klistermärken på lagets väskor och klubbens lokaler. Tryck upp att använda till hejarklackar och för att visa stöd och support till klubben.

Designa roliga dekaler till bilen att ge bort som personliga födelsedagspresenter eller julklappar. Garanterat unika och uppskattade gåvor som visar att du har tänkt till i förväg.

Klistermärken kan även användas till reklamskyltar och skyltfönster. Beställ med genomskinlig bakgrund eller figurutskurna att fästa på glasrutor och speglar.

Beställ egna klistermärken på nätet

Besök denna sida för att läsa mer om och beställa egna klistermärkensom trycks på självhäftande folie. Antal klistermärken och utformningen är mycket flexibel och passar både större och mindre beställningar. Priset varierar beroende på format och kvalitet samt vilken kvantitet som beställs.

Det är viktigt att du har en bra bild på designen så att det blir som du har tänkt dig. Du kan ladda upp en PDF-fil eller annat format och du kan även ta hjälp med grafisk assistans om det behövs.

När du beställer så kan du välja mellan olika format, bakgrunder och hur tåliga klistermärkena ska vara. Det är skillnad på hur starka och väderbeständiga klistermärken som behövs beroende på underlag och miljö, till exempel om märkena kommer utsättas för fukt. Laminerade klistermärken har en bedömd hållbarhet på 3–5 år men det varierar förstås beroende på var de sätts upp. Det är även möjligt att beställa märken med svart bakgrund som täcker en tidigare skrift eller annat som ska täckas över.